Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR), în parteneriat cu Academia de Știinte Medicale și Universitatea de Medicină  și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași,  are deosebita plăcere de a anunţa organizarea celui de-al doilea Simpozion Regional Multidisciplinar de Tehnici Minim Invazive. Evenimentul se va desfăşura în format hibrid: fizic la Iaşi şi ONLINE pe www.simpozion-snrir.ro,   în perioada 30 martie -1 aprilie 2023!

         Manifestarea se adresează comunității medicale și științifice din specialităţi precum radiologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, gastroenterologie, diabet nutriție și  boli     metabolice, nefrologie, cardiologie, neurologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, oncologie, dar şi tuturor specialităţilor conexe interesate de cele mai recente tehnici minim invazive din domeniul radiologiei intervenţionale.

         Vă invităm, aşadar, în perioada 30 martie-1 aprilie 2023 să participaţi la cea mai importantă manifestare ştiinţifică organizată de Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR). Manifestarea va aduce în atenţia dumneavoastră teme extrem de interesante: tratamentul minim invaziv în terapia durerii, patologia venoasă acută (tromboza venoasă profundă, trombembolism pulmonar),  patologia cerebrovasculară determinată de accidentul vascular ischemic (STROKE) şi accidentul vascular hemoragic.

             Lansăm, pe această cale, către toți colegii invitația de a participa la Simpozionul Regional Multidisciplinar de Tehnici Minim Invazive, ediţia a doua, eveniment ştiințific menit să contribuie, prin dialog profesional, la perfecţionarea portofoliului nostru de cunoștințe. 

Vă aşteptăm cu drag să ne fiți alături!

Prof. Dr. Gheorghe Iana
Președinte SNRIR

ORGANIZATORI

favi
logo Academia de stiinte Medicale
logo_Universitatea Gr. T. Popa Iasi

EVENT MANAGEMENT

MediaMed.jpeg