by admin_ossftv63

Evenimentul se desfăşoară în Centrul de Evenimente K2 Alpin (Str. Poiana Ursului, Poiana Braşov).

Mai multe informaţii utile vor fi prezentate în curând!

Vă puteţi rezerva perioada de cazare dorită, la Hotelul Alpin (Strada Poiana Doamnei 9, Brașov)! Astfel, veţi beneficia de un tarif special de eveniment! Hotelul este localizat la 15 minute de mers pe jos de locaţia conferinţei – Centrul de evenimente K2 Alpin.

La secțiunea de LOGIN, dați click pe ”Forgot your password” și urmați pașii pentru a vă reseta parola.

Factura poate fi solicitată la [email protected]. Transmiteți un e-mail cu subiectul ”Solicitare factura SNRIR” alături de dovada plății. Facturile pot fi solicitate doar în luna în care ați realizat plata taxei de participare.

Nu pot fi plătite mai multe taxe de pe un cont de participant. Fiecare înscriere trebuie realizată individual, în caz contrar, plata pentru cel care nu are cont în platformă, nu va fi luată în considerare ca înscriere și banii vor fi returnați.

Vă logați în contul dumneavoastră cu adresa de e-mail și parola creată la momentul completării formularului. Ulterior accesați butonul din meniu ”ÎNSCRIERI”, vă alegeți produsul dorit și finalizați plata prin a introduce datele cardului.

Da, plata taxei de participare la conferință și la workshop-uri se poate realiza exclusiv ONLINE. Nu sunt acceptate plățile realizate direct în contul SNRIR.

Conferința Națională se desfășoară exclusiv fizic la Poiana Brașov, în cadrul Centrului de Evenimente K2 (Str. Poiana Ursului).

Pentru mai multe detalii privind anularea/returnarea contravalorii taxei de participare, vă rugăm să consultați ”Politica de anulare/retur” din partea de jos a site-ului.

Vă informăm că la evenimentul “Conferinţa Naţională SNRIR “ din Poiana Braşov, ce va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024, se realizează fotografii și videoclipuri live de către SNRIR și partenerii acesteia. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale SNRIR și ale partenerilor săi. Prin citirea acestei informări și participarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul ca SNRIR să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentări, video-uri și pe canalele sale de social media. Orice solicitare, plângere sau sesizare privind aspectele de mai sus poate fi comunicată la adresa de mail [email protected] , persoana de contact Gabriela Vlad, urmând ca aceasta să fie soluționată în termen legal.