by admin_ossftv63

Acceptarea condiţiilor

Site-ul https://simpozion-snrir.ro este proprietatea Asocia╚Ťiei Societatea de Neuroradiologie ╚Öi Radiologie Interven╚Ťional─â din Rom├ónia (denumit─â ├«n continuare SNRIR), cu sediul ├«n Bucure╚Öti, str. Splaiul Independen╚Ťei, nr. 169, et.1, Corp A1, Sector 5, Bucure╚Öti num─âr de ordine ├«n Registrul Comer╚Ťului/num─âr de autoriza╚Ťie, cod fiscal 23144013.

Utilizarea site-ului https://simpozion-snrir.to (denumit ├«n continuare ÔÇťsiteÔÇŁ) presupune acceptarea ├«n totalitate a termenilor ┼či condi┼úiilor expuse mai jos.

Termenii ┼či condi┼úiile pot fi modificate ├«n orice moment de c─âtre administratorul site-ului, denumit ├«n continuare ÔÇťAdministratorÔÇŁ, f─âr─â notificarea prealabil─â a persoanelor care ├«l utilizeaz─â, denumite ├«n continuare ÔÇťUtilizatoriÔÇŁ.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii ┼či condi┼úiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta ├«n orice moment.

Acces├ónd ┼či navig├ónd pe acest site, Utilizatorii accept─â implicit, termenii de utilizare descri┼či ├«n continuare.

├Än cazul ├«n care nu sunt de acord cu termenii ┼či condi┼úiile impuse, Utilizatorii trebuie s─â ├«nceteze accesarea acestui serviciu.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul sec╚Ťiunilor sale, site-ul https://simpozion-snrir.ro ofer─â Utilizatorilor informa╚Ťii despre evenimente curente ╚Öi viitoare, organizate de Asocia╚Ťiei Societatea de Neuroradiologie ╚Öi Radiologie Interven╚Ťional─â din Rom├ónia (SNRIR).

Informa╚Ťiile prezentate pe site sunt disponibile numai profesioni╚Ötilor din domeniul medical.

Neangajarea r─âspunderii

SNRIR g─âzduie╚Öte ╚Öi ├«ntre┼úine acest site pentru a ├«nlesni accesul public la informa╚Ťii privind activit─â╚Ťile ╚Ötiin╚Ťifice pe care le organizeaz─â. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informa╚Ťii s─â fie corecte ╚Öi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va ├«ncerca ├«n cel mai scurt timp corectarea acestora.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Numai documentele și actele normative publicate prin mijloace acreditate/legiferate de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu ├«╚Öi asum─â nici o r─âspundere ├«n cazul ├«n care anumite informa╚Ťii sunt furnizate cu ├«nt├órziere, sunt pierdute, ╚Öterse sau nu pot fi stocate pe serverele sale din orice motive.

Materialele de pe acest site sunt proprietatea SNRIR, așa cum au fost declarate și așa cum acestea apar pe acest site.

Administratorul nu ├«╚Öi asum─â nici o r─âspundere pentru consecin╚Ťele care pot ap─ârea datorit─â ├«nt├órzierii, pierderii sau inexactit─â╚Ťii informa╚Ťiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informa╚Ťiile furnizate ├«n cadrul site-ului pe propria r─âspundere, iar ├«n cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informa╚Ťiilor furnizate, Utilizatorii accept─â c─â Administratorul va fi absolvit de orice r─âspundere.

No╚Ťiunea de neangajare a r─âspunderii nu se r─âsfr├ónge ╚Öi asupra obliga┼úiei SNRIR de a respecta legisla╚Ťia ├«n vigoare ╚Öi nu poate exclude obliga╚Ťiile SNRIR impuse de lege.

Reguli generale

Administratorul site-ului declar─â urm─âtoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alt─â natur─â) pentru func┼úionarea ├«n bune condi┼úii a site-ului; cu toate acestea, pot exista ├«ntreruperi ├«n func┼úionare, sau imposibilit─â┼úi de accesare de c─âtre Utilizatori, pe o perioad─â nedeterminat─â de timp, din orice motive;
  • va emite facturi pentru taxele de participare doar ├«n urma unei solicit─âri scrise c─âtre [email protected] (nu se pot emite facturi pentru pl─â╚Ťi efectuate ├«ntr-o lun─â precedent─â conform noilor reglement─âri e-factura);
  • pe m─âsura apari┼úiei unor situa┼úii noi de orice natur─â ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condi┼úiile ┼či termenii de utilizare.

Limit─âri tehnice

Administratorul nu ├«┼či asum─â nici o responsabilitate ├«n cazul ├«n care serviciile site-ului nu pot fi accesate de c─âtre Utilizatori, pe o perioad─â nelimitat─â de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Drepturi de autor

Con╚Ťinutul site-ului https://simpozion-snrir.ro este proprietatea SNRIR. Toate m─ârcile ╚Öi siglele care apar ├«n acest site apar╚Ťin posesorilor de drept.

SNRIR garanteaz─â utilizatorului acces limitat pe site-ul https://simpozion-snrir.ro, ├«n interes personal ╚Öi nu ├«i confer─â dreptul de a desc─ârca sau de a modifica par╚Ťial sau integral site-ul, de a reproduce par╚Ťial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul ├«n orice alt─â manier─â, ├«n scopuri comerciale sau contrare intereselor SNRIR, f─âr─â acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea SNRIR sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea par╚Ťial─â sau ├«n ├«ntregime a site-ului este strict interzis─â ╚Öi se pedepse╚Öte conform legilor ├«n vigoare privind protec╚Ťia drepturilor de autor. ├Än calitate de utilizator sunte╚Ťi pe deplin de acord cu cele mai sus men╚Ťionate.

Reproducerea materialelor de pe site este autorizat─â, cu men╚Ťionarea sursei ╚Öi ├«n limitele prev─âzute de legisla╚Ťia drepturilor de autor ╚Öi a drepturilor conexe ├«n vigoare, precum ╚Öi a celei referitoare la protec╚Ťia datelor cu caracter personal. ├Än cazul ├«n care este nevoie de ob╚Ťinerea unui acord prealabil ├«n vederea reproducerii materialelor de pe site, obliga╚Ťia de a ob╚Ťine acest acord anuleaz─â autoriza╚Ťia mai sus men┼úionat─â. Restric┼úia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicat─â acolo unde este cazul.

Toate drepturile asupra con╚Ťinutului site-ului, cum ar fi text, grafic─â, sigle, imagini, videoclipuri, fi╚Öiere audio ╚Öi programe apar╚Ťin SNRIR sau ter╚Ťilor ╚Öi sunt protejate de legisla╚Ťia rom├ón─â ╚Öi interna╚Ťional─â privind proprietatea intelectual─â. Toate drepturile sunt rezervate.

Con╚Ťinutul de pe site este furnizat ca un serviciu pentru dvs. ╚Öi poate fi utilizat numai ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile de mai jos. Prin desc─ârcarea de materiale de pe site, accepta╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile.

Utilizarea sau distribuirea neautorizat─â a con╚Ťinutului site-ului poate ├«nc─âlca drepturile de autor ╚Öi/sau alte legi rom├óne sau interna╚Ťionale ╚Öi poate face obiectul unor ac╚Ťiuni ├«n justi╚Ťie.

Leg─âturi la alte site-uri

Site-ul poate con╚Ťine leg─âturi web sau trimiteri c─âtre alte site-uri considerate utile ├«n ceea ce prive╚Öte con╚Ťinutul. ├Än cazul utiliz─ârii acestor leg─âturi web sau trimiteri, se vor aplica condi╚Ťiile generale de utilizare corespunz─âtoare acelor site-uri.

Încheierea acordului

Administratorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ├«n orice moment con╚Ťinutul acestui acord, f─âr─â notificarea prealabil─â a Utilizatorului.

├Än cazuri excep╚Ťionale, Administratorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«nceta furnizarea serviciilor sale ├«n orice moment.