by admin_ossftv63

TAXELE DE PARTICIPARE

Taxa de participare nu include taxa pe valoare ad─âugat─â (TVA).

Taxa de participare difer─â pentru fiecare participant ├«n func╚Ťie de categoria profesional─â din care face parte ╚Öi de statutul de membru dob├óndit ├«n ASOCIA╚ÜIA SOCIETATEA DE NEURORADIOLOGIE ╚śI RADIOLOGIE INTERVEN╚ÜIONAL─é DIN ROM├éNIA.

Taxa de participare se achit─â exclusiv prin platforma de plat─â online.

SNRIR ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a limita participan╚Ťii la o singur─â achizi╚Ťie a taxei de participare per adresa de email.

ACCES EVENIMENT

├Än urma achizi╚Ťiei taxei de participare ╚Öi prin completarea formularului de ├«nscriere de pe site-ul┬áhttps://simpozion-snrir.ro, participantului i se va transmite prin email confirmarea ├«nscrierii.

Dac─â participantul nu completeaz─â formularul de ├«nscriere acesta poate fi considerat ca nefiind ├«nscris ╚Öi nu poate primi ulterior datele de acces pe platform─â/acces la eveniment ├«n loca╚Ťie.

Informa╚Ťiile privind accesul la eveniment vor fi trimise participan╚Ťilor cu cel pu╚Ťin 24 de ore ├«nainte de ├«nceperea evenimentului.

POLITICA DE RETURNARE A TAXEI DE PARTICIPARE

Participan╚Ťii (persoane fizice ╚Öi/sau juridice) au dreptul s─â anuleze ├«nscrierea ├«n termen de 15 zile calendaristice ├«nainte de desf─â╚Öurarea evenimentului (p├ón─â pe 28 martie 2024) pentru care s-a achitat taxa, indiferent de metoda de plat─â aleas─â.

Dac─â solicitarea pentru anulare se face dup─â termenul men╚Ťionat, contravaloarea taxei achitate nu se mai returneaz─â.

Solicitarea returului se va face ├«n scris la adresa de email┬á[email protected].┬á├Än solicitare participantul va men╚Ťiona numele ╚Öi prenumele, numele evenimentului pentru care a pl─âtit taxa de participare, data achizi╚Ťiei ╚Öi suma pl─âtit─â.

├Än cazul returului taxei de participare, SNRIR va rambursa contravaloarea, prin acea╚Öi metod─â prin care a fost achizi╚Ťionat─â.

SNRIR rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea participantului, în termen de 30 zile calendaristice, de la primirea în scris a solicitării de retur din partea participantului.

Taxa de participare nu se returneaz─â dac─â aceasta face obiectul unei sponsoriz─âri sau unui voucher/premiu.

Taxa de participare nu se returneaz─â dac─â participantul nu s-a prezentat la loca╚Ťia unde s-a desf─â╚Öurat evenimentul.

SNRIR ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a face unele modific─âri ├«n programul evenimentului, modific─âri uneori independente de voin╚Ťa sa. Aceste modific─âri ├«ns─â nu dau dreptul participan╚Ťilor s─â solicite returnarea taxei de participare.

Este interzisă înstrăinarea taxelor de participare indiferent de scopul pentru care se realizează (profit, câștig comercial etc).

De asemenea, taxa de participare achizi╚Ťionat─â se returneaz─â integral dac─â:

  • evenimentul se anuleaz─â de c─âtre SNRIR;
  • evenimentul se am├ón─â/reprogrameaz─â la o dat─â ulterioar─â de c─âtre SNRIR;

├Än ambele cazuri, SNRIR se oblig─â s─â anun╚Ťe pe site-ul┬áhttps://simpozion-snrir.ro┬á╚Öi prin intermediul c─âilor de comunicare (newsletter, canalele de social media etc.) metoda de retur a taxei de participare.